Mi smo porodica od 2,5 člana :)

Valentin je web dizajner i predstavlja kreativni deo porodice.

Ima hiljadu profila vezanih za razne projekte ali, možete pratiti njegov lični Instagram profil ovde:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentin Salja | Hladovina (@valentinsalja) on

Ili bacite pogled na YouTube kanal koji se bavi analizom filmova, kulture i društvenih fenomena. 

Laja je miš mali i ogromna krznena ljubav. Prati nas u stopu na skoro svim avanturama. U toku vožnje spava na ručnoj kočnici. Fotke nje možete pogledati ovde:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laya the poodle (@layathepoodle) on

Ja sam organizovani deo porodice koji pokušava da entropiju koju Valentin i Laja svakodnevno stvaraju dovede u neki red. Ja pišem blog. Fotkam. I volim da spremam hranu. Zajedno putujemo i izvodimo svakakve DYS projekte po kući i dvorištu.

Mene možete pratiti na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jj / Tako nekako (@jelena.jaranovic) on

Anyways, pre nekog vremena odlučili smo da prestanemo da jurimo povoljne avio karte i jurcamo po svetu kojegde (da se ne lažemo, ovome su doprinele i ponižavajuće procedure pretresa i pasoških kontrola na mnogim aerodromima) i da se pozabavimo svojom zemljom koju, kada smo se iskreno zamislili, shvatili smo da uopšte ne poznajemo toliko dobro.

Od tada kada god imamo vremena sedamo u kola sa idejom da stignemo nekuda ali se često dogodi da ne stignemo gde smo krenuli jer nas privuku neki sporedni i skriveni putevi na kojima onda potrošimo vreme uživajući.

Većina ruta koje su na sajtu su locirane na oko 2 sata vožnje od Beograda jer u najvećem broju slučajeva idemo i vraćamo se u jednom danu.

Iako većina onoga što radimo nije precizno i unapred planirano, već u velikoj meri improvizovano, trudim se da na blogu sve što detaljnije opišem, ali, slobodno pitajte šta vas zanima ako u postovima nije rečeno ili je ostalo nejasno.

Možete mi pisati na Instagramu u DirectMessage ili na mejl jelena.jaranovic@gmail.com